Marketing & Mindset MasterMind

Jouw maandelijkse update met concrete tips over wat er gebeurt in "marketing- en salesland", zodat jij er als eerste bij bent om je business en zelfvertrouwen een boost te geven als een echte pro… 

Word lid

Ben jij klaar voor een marketing & business boost? 

Ik ben super blij dat je deze pagina gevonden hebt. Vandaag, meer dan ooit is het mijn wens om jou te begeleiden in jouw business groei en het ontwikkelen van een sterke mindset zodat je de business en het leven van je dromen kan creëren. Bovendien, wil ik mijn ideeën, tips en advies super behapbaar en bereikbaar maken.

Ik ben gestart met deze Marketing & Mindset MasterMind met de bedoeling om ondernemers helpen "het podium te pakken". Mijn motto: step up, stand out and shine. Het podium pakken is 1 ding, bedoeling is uiteraard dat we daardoor hoorbaar en zichtbaar worden en de juiste klanten aangetrokken worden door jouw boodschap, waardoor ze van jou gaan kopen, keer op keer. Ik ben blij dat ik er al in geslaagd ben om velen te helpen hierbij. Als jij voelt dat het tijd is voor een transformatie in je eigen leven en business, vervoeg ons.

It's your time to step up, stand out, and shine

Dit is hoe de Marketing & Mindset Mastermind werkt

Ik heb de Marketing & Mindset MasterMind ontwikkeld om je te te helpen vol te houden en op je op de hoogte te brengen van de trends en tips in marketing en business. Heel veel ondernemers hebben moeilijkheiden om vast te houden aan hun plan en door te zetten. Waarom? Motivatie weg. Ze weten niet hoe. Gevoel van overwhelm...

Deze MasterMind kan de stok of de wortel zijn. Jij mag kiezen. 🧡

Elke maand deel ik de laatste tips over, en leer ik je hoe je je authentieke Personal Brand neerzet, een groeimindset ontwikkelt en hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd ... Bovendien beantwoorden we in groep jouw prangende  vragen over jouw bedrijf, marketing, verkoop en het leven als een authentieke ondernemer.

De Marketing & Mindset Mastermind in een oogopslag

 

Maandelijkse Live Training Online

Elke maand deel ik de trends en tips over marketing, sales, business... 

Maandelijkse Live Online Group Coaching

Ik begeleid elke maand een live, online group coaching sessie enkel voor de MasterMind leden. Vraag me wat je wil!

2 emergency calls met mij

Mocht je plots te kampen hebben met een motivatiedip of je hebt een vraag die niet kan wachten... bel me. 

Exclusieve kortingen

Bespaar tot 50% op de meeste van onze online trainingen

Verrassingen

Het hele jaar door mag je verrassingen verwachten

Super MasterMind Community

Vervoeg onze geweldige Facebook community en connecteer met gelijkgestemde ondernemers die jou helpen en ondersteunen.

Jij hebt een ongelooflijk potentieel. Dit is wellicht waarom je ondernemer geworden bent. Verspil dat potentieel niet. Laat je horen. Laat je zien. Maak je missie waar. Laat ons grootse dingen doen, hoe klein ook!

Ik word lid

Enkele happy deelnemers aan de MasterMind

Katrien De Vliegher

"Deze club bestaat uit gelijkgestemde ondernemers die door kruisbestuiving elkaar motiveren en ondersteunen. Greet is de lijm en zet ons tot actie aan.”

Natascha Vantuyckom

"Wat je voor mij en mijn gezin betekend hebt (en nog steeds) is met geen woorden te omschrijven. Merci is gewoon een woord dat tekort schiet."

Angélique Monballieu

"Het is de som van iedereen die de waarde ook zo doet groeien. En ook het menselijke aspect. Zonder Greet bestaat die fantastische synergie niet"

Fabina Van Halteren

“Deze mastermind is één hechte groep ondernemers die er zijn voor elkaar en elkaar aanmoedigen, ideeën geven en nog veel meer...waar Greet ons laat zien wat diep in ons geworteld is. Ze maakt dit wakker op een subtiele manier en stap voor stap leidt ze op ons pad om goede ondernemers te zijn.”

Liesbeth Verhoeven

“Ik vind het moeilijk om op te sommen welke impact Greet en de hele groep heeft op mij en mijn zaak... de lijst zou heel lang zijn en ik zou sowieso dingen vergeten... maar het belangrijkste is misschien nog wel dat ik er telkens weer energie van krijg! Elke babbel, elk bericht, elk nieuw inzicht doet mij groeien!”

Mik Suetens

“Deze mastermind is een toffe bende die serieus kan zijn en goed bij elkaar gehouden wordt dankzij een weldaad aan porties bunnens-humor. Je kan zo jezelf zijn in deze club. Greet weet precies hoe ze ons kan triggeren het beste in onszelf en elkaar naar boven te halen. En no way dat je zal gaan lopen voor je kan stappen.  Met respect voor ieders ritme.”

WORD EEN MARKETING AND MINDSET MASTERMIND LID

Beware - this program is only available in Dutch for the time being. Contact me for English.

Kies de optie die het best bij jou past!

1 jaar

€240/j

Ik doe mee

Ik ben Greet Bunnens en ik ben hier om JOU te dienen!

Ik wil jou helpen het verschil te maken in de wereld. Jou begeleiden bij het uitbouwen van de business van jouw dromen. En het leven dat je verlangt en verdient.

Of je je business net gestart bent, of je zit in de groeifase. Of je wil je boodschap finetunen en jouw missie realiseren. Ik ben hier om jou te helpen jouw authentieke stem te vinden. Pak dat podium en shine zoals jij voorbestemd bent te doen. 

Ik steun je bij iedere stap.

Let's do this

Let's do this!

Wat krijg je

  • Maandelijkse Live Training Online

  • Maandelijkse Live Online Group Coaching

  • 2 emergency calls met mij

  • Exclusieve kortingen

  • Verrassingen en cadeautjes

  • Geweldige MasterMind Community

Everything is in Dutch for the time being. Contact me for English. 

WORD EEN MARKETING AND MINDSET MASTERMIND LID

Kies de optie die het best bij jou past!

1 jaar

€240/j

bespaar 20%

Ik doe mee

Vragen?

En? Klaar om van start te gaan?

Neem dan nu de beslissing! Let's do this!

Word lid